ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Συστήματα Ασφαλείας

Κάμερες Ασφαλείας

Επιβλέψτε το χώρο σας 24ωρε το 24ωρο για να προστατέψετε την περιουσία σας!

Τα κλειστά συστήματα παρακολούθησης επιτρέπουν την εξ αποστάσεως επιτήρηση του χώρου σας είτε πρόκειται για εσωτερικούς χώρους κτηρίων είτε για εξωτερικούς χώρους.

Τα συστήματα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:τα ενσύρματα και τα ασύρματα.
  • Τα ενσύρματα CCTV αποτελούν την ιδανική και πλέον αξιόπιστη λύση για την επιτήρηση κατοικιών, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων.
  • Τα ασύρματα CCTV έχουν το πλεονέκτημα της φορητότητας, της εύκολης αναδιάταξης καθώς και της ευκολίας τοποθέτησης σε σημεία που δεν είναι δυνατή η ενσύρματη τοποθέτηση. Δεν συνίστανται όμως για λόγους ασφαλείας.
Κάμερες Μπαταρίας
Απομακρυσμένη Διαχείριση Καμερών
Τα μέρη που απαρτίζουν ένα κλειστό σύστημα παρακολούθησης είναι:
  • Οι κάμερες ασφαλείας όπου ανάλογα με τη χρήση και το σημείο τοποθέτησης τους χωριζονται σε διάφορες κατηγορίες όπως αναλογικές, ψηφιακές, εσωτερικές, εξωτερικές, box, dome, bullet, κρυφές, νυχτερινής όρασης κτλ.
  • Οθόνη στην οποία προβάλεται σε πραγματικό χρόνο η εικόνα από τις κάμερες
  • Το καταγραφικό το οποίο αποτελεί τη συσκευή αποθήκευσης της εικόνας των καμερών σε περίπτωση που πρέπει να ανατρέξουμε σε προγενέστερη χρονική στιγμή. H διάρκεια καταγραφής video εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα των καμερών ενώ ανάλογα με το μέσο και τον τρόπο καταγραφής χωρίζονται σε αναλογικούς, ψηφιακούς.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εικόνας σε πραγματικό χρόνο μέσω Internet σε σταθερό Η/Υ ή μέσω κινητού Android έτσι ώστε να έχετε εικόνα του χώρου σας παντού και πάντα!

Εχουμε λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα και θα σας προτείνουμε την ιδανική αρχιτεκτονική που θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και τη μακροζωϊα του συστήματός σας!

Προβολή Video

Συστήματα Επιτήρησης Χώρου

Τα Συστήματα Παρακολούθησης παίζουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ενός Συστήματος Ασφαλείας. Η ανάγκη για προστασία και διαρκή επίβλεψη οποιουδήποτε χώρου έχει καταστήσει στις μέρες μας τα Συστήματα Ασφαλείας και Καταγραφής απαραίτητα.

Φορητές Μπαταρίας

Ολοκληρωμένα Συστήματα

Ασύρματες

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

reolink
dahua
ubiquiti
hikvision

Τα Γραφεία μας

Χρήσιμα

Κεντρκο Καταστημα

Ρήγα Φεραίου 150
25100, Αίγιο  
Αχαϊα
Ελλάδα

Τηλεφωνο

+30 26910 22290

Emails

info@epilogi.net

ONLINE ΑΓΟΡΕΣ

NEWSLETTERS ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ενημερώσου καθημερινά για τις προσφορές μας